Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Luisterclub

Luisterclub

Een maandelijkse activiteit voor echte liefhebbers van popmuziek uit de vorige eeuw. Onder het genot van een kop koffie worden popliedjes van 1950 tot 2000 gedraaid, met daarbij altijd een passend verhaal omtrent het nummer of de band.

Meepraten? Kom gezellig langs. Deelname is gratis en u krijgt een kop koffie of thee. Vooraf opgeven is niet verplicht maar wel gewenst; zo weten wij hoeveel personen aanwezig zijn. Dat kan via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of via 078 20 21 220.

Wanneer?
10 maart 2020 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Welzijnswerk Alblasserdam
078-2021220
info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Cortgene 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.