Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Aandacht voor ouders van kinderen met extra zorg

Aandacht voor ouders van kinderen met extra zorg

Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) organiseert een avond voor ouders van kinderen met extra zorg. Het thema voor de avond is ‘Levend verlies’. Bij levend verlies gaat het om terugkerende gevoelens van verdriet en rouw bij ouders van een kind met een beperking of chronische aandoening.

Hoe ervaren ouders dit en wat kan hierin helpend zijn? Aan de hand van het thema gaan aanwezigen met elkaar in gesprek . Ook is er ruimte voor het samen delen van ervaringen. Herkenning en erkenning wordt door deelnemers aan deze bijeenkomsten als waardevol ervaren.

Belangstellenden zijn vanaf 19:30 uur van harte welkom in de huiskamer van de SWA, Cortgene 20. De koffie staat klaar! De avond duurt tot 21:30 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Meer informatie via h.visser@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220.

Wanneer?
10 maart 2020 van 19.30 tot 21.30 uur
Organisator
Stichting Welzijn Alblasserdam
info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Cortgene 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.