Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Taizé-vesper

Taizé-vesper

Vandaag wordt er een Taizé-vesper gehouden. Op de grens van middag en avond zoeken we Gods nabijheid, als bron van licht in het duister van de wereld. We zingen eenvoudige liederen, bidden en nemen ruim de tijd om stil te worden. Zo mogen we samen zoeken en ervaren en zelf zoeken en ervaren. Ook u bent van harte welkom.


Met deze reeks vieringen bouwen we voort op de vieringen die afgelopen jaar al in de Haven en Ontmoetingskerk en (los daarvan) in de Elthetokerk zijn gehouden. De twee werkgroepen zullen om beurten de vieringen verzorgen: de ene maand is in de Elthetokerk een Taizé-vesper, en de andere maand is in de Haven- of Ontmoetingskerk een Stilteviering. Als werkgroepen zijn we blij dat we ons zo als gemeenten in viering en gebed verbonden mogen weten.

Wanneer?
8 maart 2020 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Elthetokerk aan de Blokweerweg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.