Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Younited met Matthijn Buwalda (Jongeren 18+)

Younited met Matthijn Buwalda (Jongeren 18+)

Younited … een kerk, maar dan anders!
Vandaag is de eerste bijeenkomst van Younited. Dit is voor jongeren vanaf 18 jaar met verschillende achtergronden die met elkaar samenkomen om meer over God en het geloof te weten te komen. Younited wil een ‘smeltkroes’ zijn voor een eigentijdse invulling van de boodschap van liefde die door Jezus in de wereld is gebracht. Younited wil jongeren handvaten geven om in onze maatschappij als gelovig mens te leven.

Je bent van harte welkom om 16.30 uur gaan de deuren van de Ontmoetingskerk open en word je ontvangen met lekkere muziek, een hapje en een drankje. Om 17.00 uur komt Matthijn Buwalda op het podium en luisteren en kijken we naar zijn voorstelling: You’re welcome!


In een caféachtige setting zullen zaken van leven en geloven besproken worden door een cabaretier, een filosoof, een wetenschapper, een verhalenverteller of een andere spreker. De onderwerpen die naar voren komen zullen variëren, maar zullen actueel zijn en aansluiten bij het leven van jonge mensen. Het event wordt drie keer per jaar gehouden en zal elke keer anders zijn De sprekers en onderwerpen worden in samenwerking met een groep jongeren gekozen.

Wanneer?
8 maart 2020 van 16.30 tot 00.00 uur
Organisator
Ontmoetingskerk
Locatie:
Ontmoetingskerk aan de Blokweerweg 75
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.