Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Live Music Café

Live Music Café

Vandaag organiseert Multi-Music een Live Music Café. De  Alblasserdamse band Multi-Music is de muzikale motor. Violist Nathan Hol is dit keer gastsolist en gaat samen met accordeonist Martin Boskamp en zangeres Andrea Keller een aantal Franse en Argentijnse nummers ten gehore brengen en ook enkele stukken in de zigeunerstijl. Dit gelegenheidstrio treedt afwisselend op met de band Multi-Music, in de vaste bezetting. De zang is in handen van Iris Boermans en  Andrea Keller.

De begeleidingsgroep bestaat uit:

  • muzikaal leider Martin Boskamp op toetsen
  • Simon Dekker op gitaar
  • Henk Kok op basgitaar
  • Jack Weijts en Peter Boermans op drums & slagwerk
  • Sandro Estourgie op vibrafoon

De Salonzaal van Landvast is open om 14.30 uur.
Het  muzikale programma loopt van 15.00 uur tot 18.00 uur. 
De toegang is gratis.

Wanneer?
8 maart 2020 van 15.00 tot 18.00 uur
Organisator
Multi-Music
Locatie:
Landvast, Haven 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.