Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Baby Dri­ve-in over Media Ukkie dagen

Baby Dri­ve-in over Media Ukkie dagen

Bij de Baby Drive-in ontdek je hoe je met spelletjes, liedjes en boekjes een stevige basis legt voor de spraak- en taalontwikkeling van je kleintje. Hier heeft hij of zij een heel leven plezier van. Rondkruipen, verschonen, voeden en slapen, alles mag tijdens de Baby Drive-in. Kom langs en laat je verrassen door het aanbod en interessante gasten.

Vandaag over de Media Ukkie dagen. Entree is gratis. Aanmelden niet nodig.

De Baby Drive-in is in samenwerking met Koffie met Koters (CJG) en de gemeente Alblasserdam. De toegang is gratis. Neem ook nog even een kijkje op de website voor meer Baby Drive-in thema’s: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/baby-drive.

Alles mag
Rondkruipen, eten & drinken, slapen, luiers verschonen, herrie maken en (indien nodig) kinderwagens parkeren is allemaal toegestaan tijdens de Baby Drive-in. Kom gezellig binnen rijden en ontmoet andere (groot)ouders onder het genot van een kopje koffie of thee. Uiteraard liggen de leukste boekjes klaar.

Praktische informatie
Wat:  Baby Drive-in
Wanneer: Woensdag 4 maart, 09.30 – 11.00 uur
Waar:  Bibliotheek Alblasserdam
Voor wie: 0-2 jaar met (groot)ouders

Wanneer?
4 maart 2020 van 09.30 tot 11.00 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.