Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Businessclub De Twijn - Twijn Pub Quiz

Businessclub De Twijn - Twijn Pub Quiz

Businessclub De Twijn biedt veel voor zakelijke en persoonlijke groei. Je doet inspiratie op door te luisteren naar boeiende sprekers en een diversiteit aan onderwerpen. Je deelt je kennis en ervaring met elkaar.

Vandaag met de "GROTE TWIJN PUB QUIZ"

Schrijf je in voor de avond via contact@bcdetwijn.nl
Wil je iemand meenemen? Dat kan natuurlijk. Vermeld dit graag bij je inschrijving.
inloop vanaf 19:30 uur en start om 20:00 uur
Meer informatie op de website.


Businessclub De Twijn is een activiteit van stichting Vrienden van De Twijn. Het doel van deze stichting is het scheppen van een aanvullende financiële basis om zo de missie van Kindcentrum De Twijn, kindgericht uitdagend onderwijs, te helpen ondersteunen.
Maar Businessclub De Twijn is vooral ook een inspirerend platform voor ontmoeting en het delen van kennis en ervaringen. En door lid te worden van de Businessclub draag je duidelijk bij aan een stukje maatschappelijke ondersteuning.

Word ook lid van Businessclub De Twijn! Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf en in december kun je deelnemen aan ons succesvolle Car Speeddate Event. Kom twee keer sfeerproeven en sluit je dan aan bij Businessclub De Twijn.

Wanneer?
4 maart 2020 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Businessclub De Twijn
contact@bcdetwijn.nl
Locatie:
Locatie volgt op de website
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.