Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontmoetingsontbijt

Ontmoetingsontbijt

Vanmorgen organiseert Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) weer een ontmoetingsontbijt in de Bibliotheek Aanzet. Belangstellenden kunnen om 9:00 uur aanschuiven. Het thema voor deze morgen is ‘Sfeer- en stijlvol, maar hoe?'

De lente komt er weer aan en dat is een mooi moment voor veel mensen om iets te veranderen in huis. Dat kan het omtoveren van een saaie ruimte tot een prachtige plek zijn, of dat nu op een eenvoudige manier of juist lekker over de top gebeurt. Tijdens het ontmoetingsontbijt neemt professioneel styliste Gerina van Gelder- van Raaij uit Alblasserdam de aanwezigen mee in de wondere wereld van sfeer en stijl.

Het ontbijt is een gezellige en mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, geïnspireerd te worden en vragen te stellen. Het belooft weer een bijzondere ochtend te worden die begint om 09.00 uur en tot ongeveer 11.00 uur duurt. Het ontbijt vindt plaats in de Bibliotheek Aanzet en deelname is gratis. Aanmelden is wel noodzakelijk in verband met de inkopen, dit kan via tel. 078-2021220 of info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Wanneer?
3 maart 2020 van 09.00 tot 11.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Alblasserdam
078-2021220
info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Bibliotheek Aanzet, Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.