Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Beweegplein voor kinderen bij KDO

Beweegplein voor kinderen bij KDO

Vorig jaar zomer zou er ter ere van het 110 jarig bestaan van KDO een beweegplein gehouden worden bij KDO Alblasserdam. Helaas moest deze activiteit worden geannuleerd vanwege de hitte. Daarom organiseert KDO het beweegplein nu alsnog, maar dit keer is het niet zo heet!

Vind je het leuk om te gymmen en te springen, kom dan naar het beweegplein in Sporthal Molenzicht. Je kunt je uitleven op verschillende toestellen en neem vooral een vriendje of vriendinnetje mee! De entree is gratis.

Programma:
Peuters t/m groep 2 :  11:00 - 12:00 uur
Groep 3 t/m 5 :             13:00 - 14:15 uur
Groep 6+ :                     14:30 - 15:45 uur

Wanneer?
28 februari 2020 van 11.00 tot 15.45 uur
Organisator
KDO Alblasserdam
Locatie:
Sporthal Molenzicht, Groen van Prinstererstraat 107
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.