Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Connectgroep

Connectgroep

Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) faciliteert weer gelegenheid tot ontmoeting voor ouders die mantelzorger zijn van een kind met een beperking, zoals bijvoorbeeld autisme, PDD-NOS, ADHD, psychologische of psychiatrische problemen.

Het thema voor de Connectgroep van deze morgen is ‘Steun vanuit je netwerk’. De aanwezigen zullen met elkaar en mantelzorgconsulente Heleen Visser in gesprek gaan over het (durven) vragen van steun vanuit je netwerk.

Belangstellenden zijn vanaf 09:30 uur van harte welkom in de SWA huiskamer aan de Cortgene 20. De ontmoeting duurt tot 11:00 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

Meer informatie via h.visser@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220.

Wanneer?
18 februari 2020 van 09.30 tot 11.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Alblasserdam
info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Cortgene 20
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.