Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themadienst: Breng hoop, geef vrijheid

Themadienst: Breng hoop, geef vrijheid

De groeikringen en catechisatiegroepen van de Ichthuskerk dragen International Justice Mission (IJM) een warm hart toe en sparen met hun groep voor een bijdrage aan het belangrijke werk van ‘s werelds grootste antislavernij organisatie.

Ruben Vlot is de gastspreker en zal ons meenemen in het werk van IJM. In de wereld van de slavernij, seksuele uitbuiting en andere vormen van gewelddadige onderdrukking waar wereldwijd miljoenen mensen onder gebukt gaan, komen zij op voor de rechten van onderdrukten.

Zij doen dit vanuit de Bijbelse opdracht tot het doen van recht aan onze naaste. Door slachtoffers te bevrijden, daders te berechten en levens te herstellen zorgt IJM dat rechtssystemen weer gaan functioneren zoals ze bedoeld zijn.

Aanvang van de dienst is 17.00 uur en de muzikale medewerking zal worden verleend door vocalgroup Change. Er is oppas aanwezig.

Wanneer?
16 februari 2020 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
Ichtuskerk
Locatie:
Ichthuskerk aan het Scheldeplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.