Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Snertconcert door Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam

Snertconcert door Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam

Vandaag vindt het jaarlijkse Snertconcert plaats.
Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam verzorgt een afwisselende muzikale morgen. De leerlingen, kinderen uit Alblasserdam en omgeving, laten hun vorderingen op hun instrument horen. Dit doen ze solo maar ook in groepjes. Ook spelen de kinderen een muziekstukje met hun docent. Dit gedeelte van de ochtend staat onder leiding van dirigente Desiree Riera.

Daarna kunnen de luisteraars, onder het genot van een kopje koffie, thee of erwtensoep, genieten van het harmonie-orkest Dit orkest speelt onder andere de mooie muziek van de film Out of Africa en het grotere muziekstuk Dichter und Bauer van Franz von Suppé gearrangeerd door Otto Wagner. Het harmonie-orkest staat onder leiding van dirigent Dominique Capello.

Aanvang 10.30 uur. Locatie Elthetokerk Alblasserdam. Toegang is gratis.

Foto: Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam


Muzikanten die graag eens mee willen spelen zijn van harte welkom op de repetitieavond. Excelsior oefent wekelijks op maandagavond van 19.30-21.30 uur in de bijzaal van de Elthetokerk. Voor meer info kijk op de facebookpagina van muziekvereniging Excelsior.

Wanneer?
15 februari 2020 van 10.30 tot 11.45 uur
Organisator
Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam
Locatie:
Elthetokerk aan de Blokweerweg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.