Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileum vrouwenstudiekring 'Rondom het Woord'

Jubileum vrouwenstudiekring 'Rondom het Woord'

Veertig jaar geleden, 13 februari 1980, startte een groep vrouwen van Wijk 1, een Bijbelstudiekring met de naam ‘Rondom het Woord’. Al die jaren bleven vrouwen samenkomen om met elkaar Gods Woord te onderzoeken.  We willen God daarvoor danken in een jubileumbijeenkomst in de Grote Kerk.

  • Ds. F. Hoek zal de meditatie verzorgen.
  • Er is samenzang onder begeleiding van verschillende muziekinstrumenten.
  • Ds. R.W. van Mourik zal rond 11.30 uur de morgen afsluiten.
  • Er zal een pauze zijn en kinderoppas is aanwezig.

Leden en oud-leden worden na de dienst uitgenodigd om samen met het bestuur, een broodmaaltijd te hebben. Deze gebruiken we in verenigingsgebouw ‘De Damsteen’. Als u wilt deelnemen, graag vóór zaterdag 1 februari a.s. een mailtje sturen of bellen naar Ella Hartman via email of tel. 078 -691 6864.

Wanneer?
12 februari 2020 van 09.30 tot 11.30 uur
Organisator
Ella Hartman
078 -691 6864
ella.hartman@hotmail.com
Locatie:
Grote Kerk aan het Cortgene 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.