Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Filmavond: Au bout des doigts

Filmavond: Au bout des doigts

Samen met bioscoop Landvast, De Morgenster en de Bethlehemkerk in Papendrecht en de Elthetokerk en Ontmoetingskerk in Alblasserdam worden er dit seizoen filmavonden georganiseerd in Landvast. Vandaag vertonen we de film ‘Au bout des doigts’ om 20:30 uur.

De film gaat over de helende kracht van muziek
De 20-jarige Mathieu Malinski is een getalenteerde pianist, maar zijn liefde voor de muziek houdt hij voor zijn omgeving geheim. Hij waakt over zijn broertje David en helpt zijn moeder die haar tijd moet verdelen over verschillende banen sinds zijn vader hen in de steek liet. Wanneer Mathieu in aanraking komt met de politie krijgt hij hulp van Pierre, het hoofd van het conservatorium. In ruil daarvoor moet Mathieu een taakstraf uitvoeren in het conservatorium. Pierre ziet echter al snel hoe getalenteerd Mathieu is en heeft grotere plannen voor hem in het vizier…

Reserveren kan via www.landvast.nl
Kaarten kosten € 7,00 p.p, maar dan moet je wel kiezen voor de optie: betalen aan de kassa!

Voor wie wil is er na de voorstelling nog een kort nagesprek in de bioscoopzaal.

Wanneer?
12 februari 2020 van 20.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.