Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Filmvoorstelling HVWA in de Havenkerk

Filmvoorstelling HVWA in de Havenkerk

De Historische Vereniging West-Alblasserwaard verzorgt woensdagavond 12 februari een filmvoorstelling in de grote zaal van de Havenkerk aan de Ieplaan. De bezoekers kunnen genieten van twee films. Voor de pauze ’Met het binnenvaartschip Calando naar Bazel’ en na de pauze een film over de driemastschoener ‘de Eendracht’ in het Caribisch gebied.

De heer Sjaak Grinwis heeft de films gemaakt en hij zal ze ook van commentaar voorzien. De voorstelling/lezing is voor leden en niet-leden gratis toegankelijk en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Wanneer?
12 februari 2020 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Historische Vereniging West-Alblasserwaard (HVWA)
Locatie:
in de Havenkerk, Ieplaan 9
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.