Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Uniek concert TMMF o.l.v. Martin Mans

Uniek concert TMMF o.l.v. Martin Mans

Vandaag wordt er door Kerk in Actie een uniek concert georganiseerd in de Havenkerk. U kunt deze avond genieten van The Martin Mans Formation, een befaamd mannenensemble onder leiding van de bekende dirigent Martin Mans. Veelzijdig is het repertoire wat dit mannenensemble ten gehore brengt: van bekende geestelijke liederen tot populaire muziek tot negrospirituals. Alles wordt op een frisse manier vertolkt!

Het ensemble wordt begeleidt door duo H&H (Hendrik van Veen, Hugo van der Meij). Deze 2 jonge toetsenisten zijn zeker niet onbekend meer in de muziekwereld. Het ensemble wordt begeleid op orgel, synthesizer en piano, en ter afwisseling nemen de heren ook nog een accordeon en een melodica mee. Naast de mannenzang kunt u ook luisteren naar instrumentale intermezzo’s.

Deze avond staat in het teken van Kerk in Actie, waarvan ook een spreker aanwezig zal zijn. Halverwege de avond wordt er voor dit doel gecollecteerd.

De avond begint om 20.00 uur, en vanaf 19.30 uur kunt u naar binnen. Bij reserveren via www.korenindekerk.nl betaald u 10,- euro voor volwassenen (12,50 euro aan de deur), en 5,- euro voor kinderen tot en met 12 jaar (Euro 7,50 aan de deur).

Kerk in Actie, TMMF, Martin Mans en Duo H&H heten u hartelijk welkom!

Wanneer?
7 februari 2020 van 20.00 tot 21.30 uur
Organisator
Koren in de Kerk
info@hugovandermeij.nl
Locatie:
Havenkerk, Ieplaan 9
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.