Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pubquiz de Kantlijn 18+

Pubquiz de Kantlijn 18+

Pubquiz liefhebbers kunnen zich opgeven voor de eerste Kantlijn Pubquiz op vrijdag 7 februari in Cultureel Centrum Landvast. Ter gelegenheid van het jubileumjaar van 5 jaar de Kantlijn in Alblasserdam en Kinderdijk en 1 jaar de Kantlijn in Nieuw-Lekkerland & Streefkerk organiseert de Kantlijn in samenwerking met Landvast en Pubquizshop.nl een spetterende Pubquiz.

De presentatie ligt in handen van Perry Stinis, een ervaren presentator van pubquizen door het hele land en de eigen columnist Edgar Veen als co-host en regiokenner. Er zijn vragenronden met gevarieerde onderwerpen waarvan iedereen wel iets weet.

Ga de strijd met elkaar aan
Dit evenement is bedoeld voor alle lezers en inwoners van bovengenoemde gemeenten, kortom voor iedereen. Vraag je collega’s, vrienden, familie en buren en daag elkaar uit. Wie gaat er met de eerste prijs vandoor? Individueel deelnemen kan ook, dan stellen wij een team voor je samen. Doe mee als bedrijf, (sport) vereniging of gewoon als vrienden onder elkaar.

Inschrijven
Inschrijven kan via www.dekantlijn.nl/pubquiz
De minimale leeftijd bedraagt 18 jaar, het inschrijfgeld bedraagt €5,- en is inclusief 1 consumpties.
Teams kunnen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 personen.
De zaal gaat om 19.30 uur open en de quiz start om 20.00 uur.
Voor teams met een creatieve teamnaam liggen er bonuspunten te wachten!
Schrijf je snel in, want vol = vol.

Wanneer?
7 februari 2020 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
de Kantlijn
Locatie:
Landvast, Haven 4
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.