Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Leerwerkloket

Heb je een vraag over leren en werken in de regio Drechtsteden?
Kom dan naar het Leerwerkloket. Medewerkers beantwoorden hier vragen over werk vinden, bijscholing, omscholing, leerwerkbanen, enzovoorts. Ook is er de mogelijkheid om verschillende testen af te nemen.

Het Leerwerkloket is een samenwerking tussen de regio Drechtsteden, UWV Werkbedrijf en het ROC Da Vinci College, Werkgevers Drechtsteden, Dordtmij, Tempo-Team, SBB, Metalent en de Sociale Dienst Drechtsteden.

Praktische informatie
Wat:  Leerwerkloket
Wanneer: dinsdag 26 november van 15.00-17.00 uur
Waar:  Bibliotheek Alblasserdam
Toegang: gratis

Wanneer?
26 november 2019 van 15.00 tot 17.00 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.