Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Jubileumborrel Lief & Leedstraten

Donderdagavond 21 november organiseert Stichting welzijn Alblasserdam (SWA) een jubileumborrel voor deelnemers aan de Lief & Leedstraten in Alblasserdam.

Eind vorig jaar ging de pilot Lief & Leedstraten in Alblasserdam van start
In een Lief & Leedstraat zorgen bewoners voor burenhulp, houden ze een oogje in het zeil op bijvoorbeeld ouderen of mensen die een beetje extra aandacht kunnen gebruiken omdat zij net uit het ziekenhuis komen of vaak alleen zijn. Maar ook om buren te feliciteren met de komst van hun baby of een welkom te geven als ze in de straat komen wonen. In elke straat doen bewoners dat op hun eigen manier.

De SWA ondersteunt deze straten met budget, het organiseren van bijeenkomsten, interessante aanbiedingen en informatie. Er zijn inmiddels zeven straten actief in Alblasserdam. Onder het genot van een hapje en drankje wil de SWA samen met de huidige deelnemers terugblikken op het afgelopen jaar en ervaringen delen.

Ook mensen die belangstelling hebben om een Lief & Leed straat op te starten zijn van harte welkom. De borrel vangt aan om 19:30 uur en zal plaatsvinden in de Portiersloge, Zuiderstek 1. Meer informatie en aanmelden kan via 078 20 21 22 0 of per mail info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl

Wanneer?
21 november 2019 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Alblasserdam
info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Portiersloge, Zuiderstek 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.