Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Businessclub De Twijn - Neurosciense vertaald in praktische tips

Vandaag is Marcel Bos, medeauteur van Amazon’s bestseller “Why of Everything”  gastspreker bij Businessclub De Twijn. Op deze avond vertaalt hij het altijd fascinerende neuroscience naar dagelijks toepasbare tips via een actieve workshop.

Sinds de invoering van de FMRI-scanner in combinatie met de EEG kunnen we veel gedetailleerder dan vroeger rechtstreeks, real time, in het brein kijken. Daarom weten we nu veel beter welke biochemische processen plaatsvinden voor, tijdens en na de aankoop van producten/diensten/services. Dat heeft de kijk op communicatie en sales drastisch veranderd.

Marcel Bos
Marcel Bos is gastdocent aan de TU Delft op het gebied van wetenschap en communicatie. Daarnaast en in de eerste plaats onafhankelijk deskundige in het realiseren van zakelijk succes op een begrijpbare, snelle en doelzekere manier. Om zo mensen en organisaties te helpen beter te presteren.

Gedurende ruim 30 jaar kwam Marcel het fenomeen tegen dat mensen "ja" zeggen maar “nee” doen. Dat was de aanleiding om in contact te komen met neurowetenschappers. Zij konden heel goed uitleggen waarom ons brein dat doet. Maar ook wat je anders moet doen om mensen "ja" te laten doen. Na vierenhalf jaar onderzoek en twee jaar schrijven heeft Marcel Bos samen met Eddie Tjon Fo hun hypothese beschreven in het boek "Why of Everything". In dit boek leggen zij op verhelderende wijze uit hoe het brein werkt met praktische tips hoe je deze kennis in de dagelijkse praktijk kunt toepassen.

Actieve workshop
Tijdens de avond bespreekt Marcel op basis van het boek onder andere waarom je niet op je brein kunt vertrouwen, hoe jij je brein in de maling kunt nemen en geeft hij tips hoe je klanten “ja” laat zeggen

Inschrijven
Geïnteresseerden zijn gratis en vrijblijvend welkom op deze avond georganiseerd door Businessclub De Twijn. Aanmelden kan via de website of door een e-mail te sturen naar contact@bcdetwijn.nl
De locatie: De Portier, Zuiderstek 1
Inloop vanaf 19:30 uur en start om 20:00 uur.

Foto: Marcel Bos - Mede-auteur van “Why of Everything” en gastspreker bij Businessclub De Twijn over neuroscience.

Wanneer?
13 november 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Businessclub De Twijn
contact@bcdetwijn.nl
Locatie:
De Portier, Zuiderstek 1
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.