Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Net­werk­bij­een­komst werkzoekenden in de Bibliotheek

Stichting Werk+ervaring organiseert netwerkbijeenkomsten voor mensen met ervaring die werk zoeken. Tijdens de netwerkbijeenkomsten wordt kennis gemaakt met lotgenoten en kennis en ervaring gedeeld.

Stichting Werk+ervaring is een zelforganisatie met als doel de kansen van werkzoekenden met ervaring op een succesvol herintreden in het arbeidsproces te verhogen. Ze ondersteunt werkzoekenden bij het versterken van de eigen regie op de loopbaan en biedt maatwerkondersteuning bij het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden.

Deelname is gratis

Wanneer?
12 november 2019 van 14.00 tot 16.30 uur
Organisator
Werk + ervaring
Locatie:
Bibliotheek Alblasserdam, Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.