Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Work­shop voor­le­zen aan vol­was­se­nen

Annemarie van Catz schrijft korte voorleesverhalen voor volwassenen.
Waarom? Omdat de kracht van voorlezen aan kinderen hetzelfde is bij volwassenen.

Voorlezen hoeft niet altijd leerzaam te zijn, hoewel het voor mensen die de Nederlandse taal niet zo goed beheersen kan helpen om de woordenschat te vergroten. Ook mantelzorgers kunnen hier ideeën opdoen.

Deelname is gratis.
Aanmelden via de balie of de website

Wanneer?
12 november 2019 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.