Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Buurt BBQ

Vandaag organiseert Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) op het Scheldeplein een gezellige namiddag voor iedereen uit de wijk Kinderdijk. Er staan leuke activiteiten voor kinderen op het programma, een open podium en uiteraard een herfst barbeque.

Na een flinke renovatie is het Scheldeplein alweer flink in gebruik. Tijdens een brainstormavond kwamen omwonenden, professionals en gemeente bij elkaar om te kijken hoe het plein nog toegankelijker gemaakt kan worden voor de buurt. Er werden veel ideeën geopperd om het plein weer tot een bruisende plek te maken. De SWA zegde toe de eerste activiteit te organiseren. Door middel van een poll werd geïnventariseerd wat de bewoners graag zouden willen. Het resultaat is dat op zaterdag 2 november a.s. een supergezellige buurtbarbecue met open podium zal worden georganiseerd.

Jong en oud uit de wijk Kinderdijk zijn bij deze uitgenodigd om aanwezig te zijn en te genieten van een hapje en een drankje terwijl op het open podium allerlei talenten worden gepresenteerd. Tijdens de optredens en onder het genot van een kop warme chocolademelk en de geuren van de barbecue kunnen bewoners een praatje maken met elkaar. De SWA zorgt voor broodjes hamburger, groenteburgers en knakworstjes voor de kinderen. Bewoners kunnen meehelpen door salades mee te brengen en/of zich op te geven als grill meister. Alle hulp is welkom. Voor een klein bedrag kunnen deze dag consumptiemuntjes worden gekocht.

Voor het open podium is de SWA nog op zoek naar talenten. Iedereen die zijn of haar dans-, zang- of acteertalent eens wil laten zien, kan deze kans gr ijpen! Opgeven voor het Open Podium kan via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl. Geef aan wat u wilt gaan doen, hoe lang het ongeveer duurt, wat u daarvoor meeneemt of wat nog nodig hebt. De sluitingsdatum is 18 oktober a.s. Meer informatie over de buurt barbeque is te vinden op www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl onder de kop ‘wonen en leven’.

Wanneer?
2 november 2019 van 17.00 tot 20.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Alblasserdam
078-2021220
info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
op het Scheldeplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.