Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Creatief met de afvalberg

November is Nederland Leest maand, volledig in het teken van duurzaamheid. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd en Winterbloei is de hele maand verkrijgbaar in de bieb, zolang de voorraad strekt.

Vandaag: Creatief met de afvalberg
Marianne Brand van Atelier ErBij geeft op zaterdag 2 november van 10.30 tot 12.30 uur een workshop knutselen met waardeloos materiaal. Geef eens een andere bestemming aan je eigen plastic-soep. Maak iets moois van oude verpakkingsmaterialen.

Aanmelden via de website. Deelname is gratis.


Heel Nederland in het teken van Duurzaamheid
Nederland Leest zet stappen in de groene richting. Want in tijden van klimaatverandering en grootschalige milieuvervuiling beseffen we allemaal dat het duurzamer moet. Eén van Nederlands meest geliefde schrijvers is onze gids: natuurmens Jan Wolkers. Zijn mooiste natuurverhalen zijn speciaal voor Nederland Leest gebundeld in Winterbloei, hét cadeau voor onze bibliotheekleden. Met deze hartverwarmende verhalen in de hand leert Jan ons kijken naar de weelderige wereld van groei en bloei. En met de voeten in de klei maakt hij ons deelgenoot van de duurzame aarde.

Wanneer?
2 november 2019 van 10.30 tot 12.30 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.