Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

So­ci­al book­club

So­ci­al book­club

Wil jij graag delen wat je leest en inspiratie opdoen voor nieuwe schrijvers, genres en thema’s? Kom bij de social bookclub!

Heb je alles van je favoriete schrijver nu wel gelezen en weet je niet wat je nu kunt lezen? Wil jij inspiratie opdoen en nieuwe boeken ontdekken? Dan voel jij je thuis bij de Social Bookclub. Hier kun je elke twee weken terecht voor een boekproeverij: je krijgt en geeft tips over andere schrijvers en genres. Iedereen kan elkaar aanraden waarom je juist een bepaald boek zou moeten lezen. Onder het genot van een kopje koffie/thee gaan we met elkaar in gesprek over het thema van de boeken.

De thema’s per editie zijn een leidraad om mee te starten. Je kunt ook zelf thema’s inbrengen. Het gaat dus niet om het bespreken van één boek, maar om het aanraden van verschillende boeken en het inspireren tot nieuwe leesideeën. Ook handig voor mensen met keuzestress!

Vandaag is het thema: Boeken over vriendschap. Welkom!

Wanneer?
30 juli 2019 van 18.45 tot 20.45 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.