Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Slotavond Vakantie Bijbel Week

Slotavond Vakantie Bijbel Week

De Vakantie Bijbel Week is een gratis feestweek voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De week wordt gehouden tijdens de eerste week van de zomervakantie. Van 22 t/m 25 juli 2019 ben je welkom in Landvast. Het thema dit keer is "SchatRijk".

Vanavond 25 juli is er om 19.00 uur een leuke slotavond met een theatervoorstelling, waarbij iedereen welkom is.
Bezoek voor meer informatie de website.

Wanneer?
25 juli 2019 van 19.00 tot 00.00 uur
Organisator
Vakantie Bijbel Week
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast
Gerelateerde wijken:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.