Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Vakantie Bijbelweek - Tieneravond 10+

Vakantie Bijbelweek - Tieneravond 10+

Ben jij 10 jaar of ouder, dan ben je van harte welkom op de tieneravond. ​De avonden (22 en 23 juli) bevatten dezelfde elementen als een gewone vbw-ochtend (zingen, bidden, bijbelverhaal/bijbelstudie, sport/spel/creatief), maar dan in een iets volwassener jasje.

Wat we precies gaan doen blijft nog een verrassing! Kom je ook? Toegang is gratis.

Wanneer?
23 juli 2019 van 19.00 tot 21.00 uur
Locatie:
Op het plein rond de Grote Kerk en/of in het verenigingsgebouw De Damsteen
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.