Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Gezellige bingo voor senioren

Gezellige bingo voor senioren

De sociëteit van Waardeburgh houdt vandaag een gezellige bingo in MFC Maasplein. Alle senioren uit Alblasserdam en omgeving zijn van harte welkom om mee te doen. De deelnemers maken kans op leuke prijzen. Uiteraard wordt er ook voor koffie, thee en een kleine versnapering gezorgd.

Praktische informatie
D
onderdag 11 juli van 19.15 tot 21.00 uur.
Het adres is Maasstraat 30.
De kosten voor deze bingo zijn € 4,00.
Het is niet nodig om u van tevoren aan te melden.

Wanneer?
11 juli 2019 van 19.15 tot 21.00 uur
Organisator
Waardeburgh
Locatie:
MFC Maasplein, Maasstraat 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.