Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Broer en zus concert in de Grote Kerk

Broer en zus concert in de Grote Kerk

Zus Alisa (viool en sopraan) en broer Diederik van Dijk (cello) en broer Johan (orgel en piano) en zus Jeanette den Hoedt (dwarsfluit ) hebben voor u een prachtig avondvullend programma samengesteld. U hoort tevens improvisaties over de mooiste melodieën.

Alisa van Dijk, studeerde aan de Conservatoria te Vancouver, Groningen en den Haag viool, muziekpedagogiek en zang. Ze studeerde cumlaude af en heeft een grote concert en lespraktijk. Diederik van Dijk is verbonden aan diverse beroemde muziekgezelschappen,  zoals Combattimento en het Van Swieten Society.

Tevens is hij actief als orkestdirigent en heeft een duo met zijn zus  Alisa. Diederik studeerde zowel moderne als barokcello aan de Conservatoria te Vancouver en Utrecht.

Johan den Hoedt is verbonden als organist aan de hervormde gemeente te Dordrecht. Hij is naast organist actief als dirigent van een zestal koren. Johan heeft orgel gestudeerd aan het Conservatorium te Rotterdam bij Arie J. Keijzer en Jeanette den Hoedt heeft aan het zelfde instituut fluit gestudeerd. Johan en Jeanette zijn een broer en zus duo en concerteren regelmatig met elkaar ook heeft het tweetal diverse cd ’s samen uitgebracht. In deze samenstelling is zoiets nog nooit eerder voorgekomen.

Ook zingt deze avond een broers en zussen projectkoor mee. U kunt zich opgeven met uw broer(s) en zus(sen) voor dit unieke koor. Deelname is gratis. Neemt u deel aan het koor, dan is de toegang tot het concert ook gratis. Nadere informatie over het projectkoor en aanmelden via www.mauritstenhoor.nl

In de nabijheid van de kerk kunt u gratis uw auto parkeren. Er is een pauze waarin volop ruimte is voor ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. De deuren gaan open om 19:30 uur. De aanvang van het concert is 20:00 uur. De toegang is € 15,00 euro aan de deur. In de voorverkoop is de prijs € 10,00 en te bestellen via www.mauritstenhoor.nl.

Wanneer?
28 juni 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Organisator
Alisa van Dijk
Locatie:
De Grote Kerk, Cortgene 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.