Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Oppasavond voor Moldavië (3 t/m 12 jaar)

Oppasavond voor Moldavië (3 t/m 12 jaar)

Aankomende zomer gaat een groep jongeren uit de Ichtuskerk naar Moldavië om zich daar in te zetten.

Vandaag organiseren ze een oppasavond om geld op te halen voor het goede doel. Kinderen van 3 t/m 12 jaar mogen komen om een ontzettend gezellige avond te beleven. Er zijn diverse activiteiten: knutselen, spelletjes en een film. Voor eten wordt gezorgd.

Vanaf 16.30 uur kunt u uw kind brengen en om 21.30 uur kunt u uw kind ophalen. De kosten bedragen: 10,- Euro per kind (2e kind: Euro 7,50 - 3e kind: 5,00 Euro en 4e kind: 2,50 Euro). Graag aanmelden voor 24 juni via maaikemolendijk@hotmail.nl of tel. 06-36231348.

De opbrengst gaat naar het project.

Wanneer?
28 juni 2019 van 16.30 tot 21.30 uur
Organisator
Maaile Molendijk
06-36231348
maaikemolendijk@hotmail.nl
Locatie:
Ichthuskerk aan het Scheldeplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.