Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Leerwerkloket: Vragen over leren en werken in regio Drechtsteden?

Leerwerkloket: Vragen over leren en werken in regio Drechtsteden?

Kom naar het Leerwerkloket in Bibliotheek Alblasserdam
Met vragen over het vinden van een baan, omscholing, bijscholing, leerwerkplekken en nog veel meer kun je terecht bij het Leerwerkloket in de bibliotheek. Medewerkers zitten elke laatste dinsdag van de maand klaar om jouw vragen individueel te beantwoorden en je op weg te helpen. De eerstvolgende mogelijkheid om binnen te lopen is op dinsdag 25 juni, tussen 15.00 – 17.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Meer informatie vind je op de website.

Praktische informatie
Wat:  Leerwerkloket
Wanneer: dinsdag 25 juni – van 15.00 – 17.00 uur
Waar:  Bibliotheek Alblasserdam
Toegang: gratis

Wanneer?
25 juni 2019 van 15.00 tot 17.00 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.