Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefietconcert 'Make a move'

Benefietconcert 'Make a move'

Aankomende zomer gaat een groep jongeren uit de Ichtuskerk naar Moldavië om zich daar in te zetten. Zij voelen zich geroepen en zijn klaar to ‘Make a move!’

Vandaag vindt er een benefietconcert plaats waaraan de LUX band meewerkt. . De toegang is gratis en er zal een collecte gehouden worden. Iedereen is van harte uitgenodigd. De opbrengst gaat naar het project.

Wanneer?
22 juni 2019 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Ichthuskerk aan het Scheldeplein
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.