Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Work­shop Op­ge­ruimd staat Net­jes

Work­shop Op­ge­ruimd staat Net­jes

Ontdek samen met een opruimcoach of 'personal organizer' hoe je makkelijk en efficiënt je huis kan opruimen!

Suzanne de Bie van biezondergeorganiseerd.nl vertelt over haar beroep en deelt uiteraard heel wat opruimtips! Heb je altijd al eens willen weten wat een 'personal organizer' doet? Of heb je gewoon ernstig behoefte aan wat orde in de chaos? Kom langs bij Opgeruimd staat netjes op woensdag 19 juni in Bibliotheek Alblasserdam. Hier is aanmelden niet nodig.

Wanneer?
19 juni 2019 van 10.15 tot 11.30 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.