Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ontbijtsessie Duurzame Energie

Ontbijtsessie Duurzame Energie

In Nederland werken we stap voor stap toe naar een energievoorziening die in 2050 helemaal duurzaam moet zijn. Op dit moment ontwikkelt men overal in Nederland nieuwe ideeën om deze enorme operatie in gang te zetten.Ook in Alblasserdam gaan steeds meer bedrijven serieus aan de slag met energiebesparing en CO2-reductie. Verduurzaming begint met voorbereiding: hoe sta ik er nu voor, wat moet en wat kan?

Daarom nodigt de gemeente ondernemers in Alblasserdam uit voor een ontbijtsessie Duurzame Energie. Laat u tijdens deze ontbijtsessie inspireren door de kennis en ervaring van onafhankelijke experts en lokale ondernemers. Denk hierbij aan goede voorbeelden uit de directe omgeving, de laatste ontwikkelingen in de wet- en regelgeving en (een laatste kans op)subsidiemogelijkheden.

Programma
07:30-08:00        Inloop met ontbijt
08:00-08:10        Opening
08:10-08:45        Eerste ronde themasessie
08:45-09:15        Tweede ronde themasessie
09:15-09.25        Introductie standhouders informatiemarkt
09:25-10:00        Informatiemarkt

We horen graag of u komt! Stuur ons bij voorkeur zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 13 juni, een mail

Wanneer?
19 juni 2019 van 07.30 tot 10.00 uur
Organisator
Gemeente Alblasserdam
ondernemen@alblasserdam.nl
Locatie:
in Landvast, Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.