Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Inloopavond voor mantelzorgers

Inloopavond voor mantelzorgers

Vanavond organiseert Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) een inloopavond voor mantelzorgers in de huiskamer aan de Cortgene. Iedereen die te maken heeft met de zorg voor een ander heeft weleens vragen of loopt tegen dingen aan die je graag met een ander zou willen delen.

Maandelijks organiseert de SWA daartoe mantelzorgbijeenkomsten in Alblasserdam die altijd plaatsvinden op donderdagochtend. Voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om overdag deel te nemen aan die bij eenkomsten wordt nu speciaal een inloop in de avonduren georganiseerd. De mantelzorgconsulente en de wijkverpleegkundige zullen aanwezig zijn om met u in gesprek te gaan en/of uw vragen te beantwoorden.

Kom gerust langs, de koffie staat klaar! Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 19:00 en 20:00 uur in de huiskamer van de SWA. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen of bellen.

Wanneer?
18 juni 2019 van 19.00 tot 20.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Alblasserdam
078-2021220
info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Cortgene 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.