Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

3e zwerfafvalopruimactie

3e zwerfafvalopruimactie

Vandaag is de 3e zwerfafvalopruimactie in Alblasserdam. Om 9.30 uur start de opruimactie met verzamelen in de eigen wijk, de verzamelplaats wordt vooraf via een email aan iedereen bekend gemaakt. Op de verzamelplaats krijgt ieder de benodigde spullen als grijpers, hesjes, handschoenen, plattegrond en vuilniszakken.

Aanmelden via: alblasserdamschoon@outlook.com

Samen houden we het schoon!

Wanneer?
15 juni 2019 van 09.30 tot 12.00 uur
Organisator
Stichting Welzijnswerk Alblasserdam
alblasserdamschoon@outlook.com
Locatie:
Hoort u na aanmelden
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.