Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Work­shop vei­lig in­ter­net­ban­kie­ren

Work­shop vei­lig in­ter­net­ban­kie­ren

Internetcriminaliteit is een veelvoorkomend probleem, met name doordat steeds meer bankzaken en transacties online plaatsvinden. Hoe voorkom je online fraude of diefstal van jouw financiële gegevens? Dat weet je na deze workshop.

Het is niet altijd duidelijk of je te maken hebt met internetcriminelen. Zij kunnen zich namelijk voordoen als medewerker van een bank en om codes of persoonlijke informatie vragen.

Deze workshop wordt gegeven door de SNS Bank. De informatie is ook geschikt voor mensen bij andere banken. De lokale politie is ook aanwezig tijdens de workshop en deelt een aantal praktijkvoorbeelden met de deelnemers.

Aanmelden bij de balie van de bibliotheek of via de website. Deelname is gratis.

Wanneer?
11 juni 2019 van 19.00 tot 21.00 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.