Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Viering in de traditie van Taizé

Viering in de traditie van Taizé

Op Eerste Pinksterdag is er om 17:00 uur een viering in de traditie van Taizé in de Elthetokerk.
Ooit hoorden de mensen op Pinksteren over Jezus’ boodschap. Ieder in zijn of haar eigen taal. Ook in deze vesper vieren we het feest van de Geest, die we ieder op onze eigen manier mogen ervaren.

Op de grens van middag en avond zoeken we Gods nabijheid, als bron van licht in het duister van de wereld. We zingen eenvoudige liederen, bidden en nemen ruim de tijd om stil te worden. Zo mogen we samen zoeken en ervaren en zelf zoeken en ervaren.

Ook U bent van harte welkom.

Wanneer?
9 juni 2019 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Elthetokerk aan de Blokweerweg
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.