Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Viswedstrijd (10-18 jaar)

Jeugdhengelvereniging (JHV) De Toekomst in samenwerking met de SNS Bank een viswedstrijd voor jeugd van 10-18 jaar oud. De viswedstrijd is met een gewone vaste hengel van max. 7 meter. Deelname is gratis.

Alle informatie staat op de website, waar je je ook op kan geven tot dinsdag 23 april of via tel 06-42326031

Let op: Ben je boven de 14 jaar dan is een vispas vereist. Ben je jonger dan 14 jaar dan kun je een gratis vispas aanvragen via deze website.

Wanneer?
30 april 2019 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
JHV De Toekomst
Locatie:
Ponykade 26 t/m 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.