Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dansavond line- en stijldansen

Dansavond line- en stijldansen

Voor de liefhebbers van stijldansen en countryline dance organiseren Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) en Cultureel Centrum Landvast vandaag weer een gezellige dansavond.

Gedurende de avond worden de twee dansstijlen steeds afgewisseld zodat deelnemers voldoende tijd hebben om te dansen en even bij te komen. Halverwege de avond is er ook een bingo waarbij leuke prijzen te winnen zijn. De bar is open. Alblasserdammers die weleens kennis willen maken met de twee dansgroepen zijn uiteraard ook van harte welkom.

Kaartjes zijn voor € 6,00 per stuk te koop bij mevrouw Raak via m.raak@ziggo.nl of 06 5055 2917. De deuren zijn open vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur begint de dansavond.

Wanneer?
13 april 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
SWA / Mevr. Raak
06 50552917
m.raak@ziggo.nl
Locatie:
Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.