Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verkoping t.b.v. de Schutse

Ook dit jaar is er een grote Verkoping ten bate van de gehandicaptenorganisatie De Schutse.

Ruim 100 kramen met een grote diversiteit aan artikelen staan voor u gereed: hoeden, fotokaarten, boeken (nieuwe - en tweedehandse), gebakken vis, etenswaren, crea-artikelen, leuke dingen voor in en om het huis, sieraden, ambachtelijk gevlochten mandwerk, enz.

Wanneer?
13 april 2019 van 09.00 tot 15.30 uur
Organisator
De Schutse
Locatie:
Raadhuisplein
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.