Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Paasbrunch

Paasbrunch

Stichting Welzijn Alblasserdam organiseert in samenwerking met Albert Heijn Alblasserdam en Stichting Waardeburgh Alblasserdam deze paasbrunch. Van 11.30 tot 14.00 uur zijn er heerlijke lekkernijen, leuke spelletjes en bovenal een gezellige sfeer.

Aanmelden kan via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of via 078 20 21 22 0. Deelname is gratis maar vol = vol!

Wanneer?
12 april 2019 van 11.30 tot 14.00 uur
Organisator
Stichting Welzijnswerk Alblasserdam
078-2021220
info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
op het Makado winkelcentrum
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.