Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatieavond: Fysische vasculaire therapie

Vandaag vindt er om 19:00 uur een informatieavond plaats met als thema: Fysische vasculaire therapie. Arianne Korbee (therapeut) geeft voorlichting over de nieuwe behandelmethode “fysische vasculaire therapie” die in de praktijk van MedicaPlus of thuis kan worden toegepast.

Deze therapie kan preventief worden ingezet voor een beter werkend immuunsysteem en meer energie. Daarnaast is fysische vasculaire therapie zinvol ter ondersteuning bij pijnklachten (b.v. rugklachten), chronische klachten (b.v. diabetes, hoge bloeddruk of vermoeidheid) en slaapproblemen. Kern van de werking is het stimuleren van de microcirculatie, de doorbloeding in de kleinste bloedvaten.

U kunt zich aanmelden via email met daarin vermeldt de datum waarop u wilt komen, uw naam en telefoonnummer en het aantal gasten. (Er kunnen per informatieavond maximaal 10 personen deelnemen. U kunt ook het contactformulier invullen op de website of bellen. Wij zijn van 8.30-21.00 uur bereikbaar op elke werkdag.

Wanneer?
10 april 2019 van 19.00 tot 20.00 uur
Organisator
MedicaPlus
078-693 2424
info@drkorbee.nl
Locatie:
Plantage 45
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.