Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Luisterclub

Iedere tweede dinsdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur kunnen mensen op het kantoor van de SWA terecht voor de Luisterclub. Tijdens de Luisterclub komen muziekliefhebbers bij elkaar om te genieten van popmuziek uit de vorige eeuw.

Liefhebbers kunnen zich aanmelden via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl. Deelname is geheel gratis.

Wanneer?
9 april 2019 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Welzijnswerk Alblasserdam
078-2021220
leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Cortgene 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.