Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Passiedienst - Naar het kruis

Vandaag zullen Gospelkoor His Voice en Interkerkelijk gospelkoor Genesis medewerking verlenen aan een passieconcert in de Havenkerk.
In deze bijzondere dienst komt het Passieverhaal door prachtige muziek, indrukwekkende teksten zingend en vertellend tot leven.

Twee Amerikaanse muziekstukken “The power of the cross en “In my place”zijn speciaal voor deze uitvoeringen in het Nederlands vertaald om u/jou mee te nemen naar de voet van het kruis. Want daar gebeurt het!

Meer informatie vindt u op de website

Wanneer?
7 april 2019 van 17.00 tot 00.00 uur
Organisator
His Voice
Locatie:
Havenkerk aan de Ieplaan 9
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.