Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Psalmzangavond voor noodhulp in Malawi

Psalmzangavond voor noodhulp in Malawi

Vandaag wordt in de Grote Kerk een psalmzangavond met Bovenstem gehouden. De avond wordt georganiseerd door de Alblasserdamse werkgroep voor de stichting Timotheos. De opbrengst van de avond is bestemd voor noodhulp in Malawi, waar Timotheos actief is. Door hevige regens, wind en overstromingen zijn grote gebieden in Malawi zwaar getroffen, er is sprake van een nationale ramp. Inmiddels zijn tientallen doden gevallen en ongeveer een miljoen mensen ontheemd.

Medewerking aan de zangavond wordt verleend door de Bovenstemgroep Hardinxveld-Giessendam. Organist is Reindert de Bruijn. De avond staat onder leiding van dominee B. van der Heiden. Bart Lodder, voorlichter van de stichting Timotheos, hoopt wat te vertellen over het werk in het Afrikaanse land en de noodsituatie op dit moment. De toegang is vrij.

De opbrengst van de collecte die wordt gehouden is bestemd voor de noodhulp in Malawi.
De avond begint om 19.30 uur. De Grote Kerk is vanaf 19.00 uur open.

Wanneer?
5 april 2019 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Timotheos werkgroep Alblasserdam
Locatie:
Grote Kerk aan het Cortgene 8
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.