Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Brainstorm wijk Kinderdijk

Creatieve en actieve buurtbewoners gezocht die mee willen denken voor activiteiten rondom het Scheldeplein. Deze is pas gerenoveerd en nu wil de Stichting welzijn Alblasserdam graag met jullie brainstormen over mogelijke activiteiten.

De brainstorm is dinsdag 2 april van 19.30 tot 21.00 uur. Wij zorgen voor koffie, neem jij de ideeën mee?
Aanmelden kan via 078 - 20 21 22 0 of via k.bolink@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Wanneer?
2 april 2019 van 19.30 tot 21.00 uur
Organisator
Stichting Welzijnswerk Alblasserdam
078-2021220
info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Cortgene 20
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.