Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Car Speeddate Event

Car Speeddate Event

Vandaag organiseert Businessclub De Twijn samen met Named en gastheer Ford Wensveen voor de vijfde keer het Car Speeddate Event. Basis is zakelijk speeddaten in een samen uitgekozen Fordmodel. Daarnaast kunnen, evenals vorig jaar, drie kandidaten meedoen aan De Drakenkuil. De organisatoren praten ook over ‘Het slechtste idee van Alblasserdam’.

Persoonlijk, knus en doeltreffend
Speeddaten is een snelle manier om kort maar krachtig met iemand kennis te maken. In een auto is dat persoonlijker, knusser en doeltreffender vindt Marijke van der Pluijm, businessclublid en eigenaar van VA Marijke. ‘Het Speeddate Event wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd, maar ook dit jaar doe ik zeker weer mee. Speeddaten in een auto is knusser en persoonlijker. Je bent veel meer op elkaar gericht en je hebt geen last van het geroezemoes van anderen. Bovendien is de sfeer, zowel in als buiten de auto’s, super.’ Johan Borsje, eigenaar van JB Businesswear en eveneens businessclublid, geeft aan dat het speeddaten in deze setting ook doeltreffend is. ‘Uit ervaring kan ik zeggen dat zowel mijn lidmaatschap als dit speeddate event interessante contacten én business heeft opgeleverd.’
Na inschrijving geven deelnemers enkele dagen voor het event drie voorkeuren op met wie zij willen speeddaten.

De Drakenkuil
Voor start-ups of ondernemers die meer willen is er De Drakenkuil. ‘Of je nu een start-up bent of al langer als zelfstandig ondernemer aan de weg timmert, er zijn momenten dat je meer wilt. Dat je het roer wilt omgooien. Dat je wilt uitbreiden of een innovatief idee wilt uitrollen, maar niet goed weet hoe’, vertelt Dimphi van Amen van mede-organisator Named. ‘Je kunt extra hulp gebruiken voor het doorontwikkelen, het op de markt brengen of het verbeteren van dat idee. Advies in het vinden van de juiste financiële bronnen of hulp bij het vinden van een geschikt netwerk. Dan is De Drakenkuil tijdens het Car Speeddate Event een prachtige kans. Drie deelnemers kunnen zich voor dit onderdeel plaatsen. Je pitcht je idee tegenover vier juryleden: Peter Verheij – wethouder gemeente Alblasserdam, Henk Manden – oprichter Zon & Zo, Winanda Spruijt – eigenaar Internorm en Jeroen Put – mede-eigenaar Cirkellab. Jeroen Put is enthousiast over zijn rol als Draak: ‘Het is een hele leuke rol. Het is mooi te zien hoe enthousiast en vol energie deelnemers pitchen. Hoe zij hun dromen, uitdagingen en vragen aan je voorleggen. Heel fascinerend om deze ondernemers uit te dagen, te prikkelen en hen echt op onderdelen te adviseren en verder te helpen.’

Verrassing en slecht idee
Anita Toes, bestuurslid en coördinator van Businessclub De Twijn, vindt het belangrijk dat het Car Speeddate Event steeds iets vernieuwends in zich heeft. ‘Veel deelnemers aan het event doen ieder jaar mee. Belangrijk om hen dan steeds met iets nieuws, iets bijzonders te verrassen. Vorig jaar liepen er complimentendames rond. Zij deelden aan iedere deelnemer een persoonlijk complimentje uit. Dit jaar valt er weer iets anders te beleven. Waaronder dat slechtste idee van Alblasserdam. Wat dat zal zijn? We zijn heel benieuwd!’

Op de website lees je alles over het event en kun je je aanmelden.


Word ook lid van Businessclub De Twijn
Dat levert tijdens iedere bijeenkomst een boeiende spreker op over een aansprekend onderwerp, elk seizoen een bezoek aan een bijzonder bedrijf en in december kun je deelnemen aan het Car Speeddate Event. Kom twee keer sfeerproeven en sluit je dan aan bij Businessclub De Twijn.

Wanneer?
12 december 2018 van 19.30 tot 00.00 uur
Organisator
Businessclub De Twijn
Locatie:
Ford Wensveen, Ohmweg 1
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.