Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Leer hoe jij dé perfecte vakantiefoto maakt

Leer hoe jij dé perfecte vakantiefoto maakt

Digitale fotoworkshop in Bibliotheek Alblasserdam
Op dinsdag 28 augustus van 19.00 tot 20.15 uur is Nico van Dalen van Fotografencollectief ISO2009 te gast in Bibliotheek Alblasserdam. Tijdens deze workshop krijg je tips om je vakantiefoto’s te verbeteren. Daarnaast ontdek je meer opties van je digitale camera en hoe je deze het best kunt inzetten. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek AanZet of aan de balie. De toegang is gratis. Maak jij straks het perfecte vakantiekiekje?

In het kort
Wat:   Digitale fotoworkshop
Wanneer : dinsdag 28 augustus
Tijd:   19.00 – 20.15 uur
Waar:   Bibliotheek Alblasserdam
Toegang:  gratis, aanmelden via de website

Wanneer?
28 augustus 2018 van 19.00 tot 20.15 uur
Organisator
Bibliotheek Alblasserdam
Locatie:
Ieplaan 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.