Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Toneelclub het Anker

Toneelclub het Anker

Toneelclub Het Anker weer van start
Na een zomerstop is toneelclub Het Anker weer gestart met repeteren. De club komt wekelijks op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in de recreatiezaal van Het Anker bij elkaar om te oefenen.

De toneelclub is zeker niet alleen voor bewoners van Het Anker,  iedere geïnteresseerde inwoner van Alblasserdam kan meedoen. Huidige leden van de toneelclub beschrijven Het Anker als ‘een leuke club waar wekelijks gelachen wordt, gezellig een bak koffie wordt gedronken en iedereen uiteraard serieus aan de slag gaat om nieuwe stukken in te studeren’. Er wordt gerepeteerd voor twee jaarlijkse optredens; rond de Dag van de Ouderen en tijdens NL-doet. Bij deze evenementen trekt de toneelclub veel bekijks en zit de zaal altijd vol.

Geïnteresseerden kunnen op maandagmiddag langskomen om eens te kijken of contact opnemen met Leroy Benschop, Sociaal Makelaar bij Stichting Welzijn Alblasserdam, via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl. De club vraagt een maandelijkse bijdrage van € 2,50 voor de koffie en thee en zo nu en dan een gezellig moment met elkaar.

Wanneer?
27 augustus 2018 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA)
leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl
Locatie:
Het Anker, Wilgenplein 102
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.